Tulosta sivuOppikirjat

Kohteena ihminen, Muotokuvauksen opas

Aalto-kansi

Ihmisten kuvaaminen on aina ollut suosituin mutta samalla haastavin valokuvauksen laji. Kohteena ihminen -oppaassa on hyödyllisiä neuvoja ihmisten valokuvaamisesta kiinnostuneille, niin harrastajille kuin ammattilaisillekin. Tekijän ottamat lähes 300 valokuvaa välittävät kirjan runsaan tietoaineksen helposti omaksuttavassa ja havainnollisessa mielessä.

Jussi Aalto on toiminut vuosikymmeniä valokuvaajana ja valokuvauksen opettajana, pitänyt kuvanäyttelyitä ja osallistunut kirjojen tekemiseen. Kohteena ihminen on uudistettu laitos hänen 1984 ilmestyneestä ensimmäisestä perusteellisesta suomalaisesta muotokuvauksen oppaastaan.

Jussi Aallon Kohteena ihminen on niin hyvä alansa opas kuin toivoa saattaa. Se esittelee kuvauksen eri näkökohdat selkeästi, mutta ei suostu tekniikan suohon."  "Kaikki Suomen näppäilijät, lukekaa tämä kirja ennen kuin haaskaatte seuraavan filminne!" Näin kirjoitti Seppo Heikinheimo Kohteena ihminen -teoksen ensimmäisen painoksen arvostelussaan Helsingin Sanomissa 2.3.1985.

Nidottu, nelivärikuvitus, 1999


ISBN: ISBN 978-951-608-038-6

Sivumäärä: 176

Tekijä: Aalto, Jussi

Hinta: 18,00 € (alv sisältyy hintaan)

 

Takaisin